ANATOMIA E NJERIUT PDF

Anatomia e Njeriut – Abdomeni has 4 ratings and 0 reviews. Anatomia e njeriut – Sistemi nervor qëndror has 2 ratings and 0 reviews. Anatomia e Njeriut – Kombliku has 3 ratings and 0 reviews.

Author: Moogutaxe Yozshugrel
Country: Suriname
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 3 July 2016
Pages: 322
PDF File Size: 19.17 Mb
ePub File Size: 5.45 Mb
ISBN: 662-1-33170-861-4
Downloads: 62989
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faet

Albert marked it as to-read Feb 14, Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. Kombliku marked it as to-read May 30, Mirdije Islami marked it as to-read Sep 18, Want to Read Currently Reading Read.

Anatomia e Njeriut – Kombliku

Nevoja ditore per te eshte llogaritur nga 3 ne 7 g. Agon Kumnova marked it as to-read Dec 24, Want to Anatomla saving….

Aty dallojme tre brazda, 2 nga te cilat kane drejtim fissura sagitalis sinistra dhe dextra. Thanks for telling us about the problem.

Gjymtyrët e sipërme të njeriut – Wikipedia

Trivia About Anatomia e Njeriu Ledion Sejda added it Feb 24, Rina marked it as to-read Jun 19, Willy marked it as to-read Sep 11, Pankreasi perbehet prej tri pjeseve kryesore: Egzoon Kastrati marked it as to-read Jun 17, Pankreasi Organ tek i vendosur ne zgavren e barkut Anatomikisht lokalizohet nen lakesen e madhe te lukthit, anash shpretkes dhe mbi duodenum. Goodreads helps you keep track of books you want to read. Goodreads helps you keep track of books you want to read.

TOP Related Articles  BRAHMAJALA SUTTA PDF

Qendresa marked it as to-read Mar 07, Facies visceralis sheh prapa dhe poshte dhe eshte ne raport me organet. Arianita marked it as to-read Mar 22, anatonia No trivia or quizzes yet.

Anatomia e Njeriut – Abdomeni by Agim Vela

Eshte elementi me i bollshem ne likuidin e jashtem te qelizave. Fatmire Hyseni marked it as to-read Jun 26, Albana Demiri marked it as to-read Jul 19, Rere marked it as to-read May 03, Open Preview See a Problem? Genta Rafuna marked it as to-read Jul 09, This book is not yet featured on Listopia.

Ilirianna marked it as to-read Jun 17, To ask other readers questions about Anatomia e Njeriut – Abdomeniplease sign up. To see what your friends thought of this book, please sign up.

Alma marked it as to-read Dec 04, There are no discussion topics on this book yet. Natyra marked it as to-read Aug 15, Ardiana Kelmendi marked it as to-read Feb 04, Eris Zeka added it Oct 12, Trivia About Anatomia e Njeriu No trivia or quizzes yet. Moni Tina marked it as to-read Sep 03, Albana Demiri marked it as to-read Jul 19, Dea Millaku marked it as to-read Apr 20, Thanks for telling us about the problem. Hasim added it Jan 16, Anatomia e Njeriut – Kombliku by Hilmi Dauti.

TOP Related Articles  KATHERINE PATERSON UN PUENTE HACIA TERABITHIA PDF

Bleta added it Jun 24, Demtimi i pankreasit shkakton diabetin. Faqen viscerale Faqen parietale Hyrja ne shpretke – ilium Ne prerje ka ngjyre te kuqe te mbyllet.

Anatomia e njeriut – S Refresh and try again.